Obliczone na podstawie 2600 opinia otrzymanych w ciągu 12 ostatnich miesięcy *

* 2600 opinie od 18.07.2018

Opinie klientów

Opinia klienta

 

3 / 5

Wyrażam generalnie pozytywną opinię.Niestety nie otrzymałam mailowo potwierdzenia , że produkt jest już w sklepie gotowy do odbioru. ( To szczegół ale wymiany wymaga też font użyty na Państwa stronie np. na przycisku 'wyślij opinię' nie obsługuje polskich znaków.
le 14.06.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 06.06.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

Na tablecie nie można przewijać szczegółowych zdjęć produktu. Te z lewej strony są poucinane. Poza tym na głównej stronie powinno być łatwo dostępne menu z kategoriami produktów. Są za to hasła: elegancko, nowości i nie wiadomo, czy jak już się dotrze do produktu to ogląda się całą kategorię, czy tylko część.
le 05.06.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 22.05.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

Spodnie są bardzo ładne, ale wykonane z kiepskiej jakości jeansu - za bardzo się rozciągają. Kiedyś Promod szyl z lepszych materiałów:/
le 03.06.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 31.05.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

Ladne t shirty, nieadekwatna cena w porownaniu do innych podobnych marek
le 30.05.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 30.05.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

jeansy sa dobrze dopasowane, tym niemniej maja za wysoki stan, co jest sprawa indywidulanych upodoban, nie jest to moj ulubiony design (guzik uciska w pozycji siedzacej), ale obecnie nie ma kroju low rise, udzial elastanu ok
le 29.05.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 29.05.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

Oferta zgodna z obowiązującymi trendami ale ceny za produkty zbyt wysokie. Bardzo dobra obsługa.
le 28.05.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 27.05.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

Przy przeglądaniu poszczególnych produktów w momencie kiedy wchodzę na konkretny produkt, a później daję "wstecz" to cofam się do początku całej listy produktów z danej kategorii i muszę przeglądać je ponownie - dla mnie jest to bardzo irytujące i czasochłonne. Być może jest to celowe z Państwa strony, ale inne firmy nie działają w ten sposób. Co więcej wg mnie poprzednia strona jeżelei chodzi o układ i wyszukiwanie informacji była bardziej intuicyjna - jeżeli nawet, ktoś pierwszy raz na nią wszedł to nie powinien mieć problemu z poruszaniem się na niej. Aktualnie ja osobiście mam z tym nadal problem na moim telefonie , choć przyznaję, że przeglądam stronę i dokuję zakupu częściej niż do tej pory.
le 23.05.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 11.05.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

Nie jest oczywiste dla użytkownika, gdzie znajduje się menu - nie łatwo znaleźć opcje kategorii produktów.
Ponadto nie otrzymałam informacji mailowej, że zamówienie jest gotowe do odbioru w salonie. 7 maja - info o złożeniu zamówienia, 10 maja - info o wysyłce. I dalej cisza. Musiałam dzwonić i pytać.
le 19.05.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 07.05.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

Ladna
le 14.05.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 14.05.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

Wolny czas ładowania produktu, wieszanie się strony przy podglądzie towaru,
le 14.05.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 03.05.2019

  • Strona / 8

Informacje Promod.pl

Opis :

Promod

Adres:
promod.pl
Chemin du Verseau
, Marcq-En-Baroeul
Poleć:
Strona internetowa:
Kontakt:
Agata.Lewandowska@promod.fr
Autoryzowany przedstawiciel:
promod.pl
Status:
zaktualizowany
Ilość opinii:
2600

O nas Prawdziwe-Opinie

Prawdziwe-Opinie są zarządzane przez niezależną firmę zbierającą opinie klientów sklepów internetowych - po dokonianiu przez nich zamówień. Celem firmy jest pomoc e-sprzedawcom w wyróżnenieniu się i byciu bardziej wiarygodnym. Dowiedz się więcej