Obliczone na podstawie 701 opinia otrzymanych w ciągu 12 ostatnich miesięcy *

* 5848 opinie od 18.07.2018

Opinie klientów

Opinia klienta

 

3 / 5

Filtry nie działają.
le 05.10.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 10.09.2021

Opinia klienta

 

3 / 5

Strona nie jest tak przejrzysta jak bym chciała.
le 16.09.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 05.09.2021

Opinia klienta

 

3 / 5

zbyt małointuyicyjna
le 27.08.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 02.08.2021

Opinia klienta

 

3 / 5

Strona chyba lepsza, lepiej działa, ale filtry nie działają. W przypadku powrotu na stronę poprzednią, następuje przeskok do początku, a nie do miejsca, w którym się było. Co do zakupionych przeze mnie produktów: Na jednej bluzce krzywo przyklejone aplikacje, 3 bluzki źle uszyte, dwie z nich z deseniem materiału na ukos, jedna krzywa ze źle wszytymi poduszkami. Reszta wygląda na OK. Espadryle piękne, ale niestety za ciasne jak na rozmiar 37, który noszę. Może się trochę rozejdą. Generalnie - jestem średnio zadowolona. Poza tym jakość produktów będzie można ocenić dopiero za jakiś czas, kiedy okaże się, jak się zachowują w praniu.
le 21.08.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 29.07.2021

Opinia klienta

 

3 / 5

Wyszukiwarka mogłaby działać lepiej
le 01.08.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 05.07.2021

Opinia klienta

 

3 / 5

Od wielu lat jestem klientka Promod, kazdej kolezance polecalam ubrania. jestem zawiedziona polityka firmy i decyzja o likwidacji sklepow w Polsce, mogly zostac chociaz ze 2 showroomy. Z tego tez powodu ograniczylam zakupy do minimum, bo nie wiem jak dobierac rozmiar czy fason. Tak jak w ostatnim zamowieniu, mam rozmiar 38, a zamowione spodnie sa za duze, jasna marynarka za mala, czarna ok, choc wszystkie w tym samym rozmiarze 38, to ciezko cos dopasowac. Zwracac mi sie nie oplaca, bo musze nadac paczke do Francji(moze wejdzie kiedys opcja zwrotu przez paczkomat…). I bardzo ubolewam nad brakiem kontaktu z obsluga klienta, maile przepadaja bez odpowiedzi i nie wiadomo czy wysylka i paczka wyszly czy nie. Na stronie napisane , ze zamowienie wyslane, a u przewoznika, ze tylko nadane, a wlasciwie to wydrukowano etykiete. Fajnie by bylo tez dopasowac wybor rozmiaru, bo po wpisaniu danych pokazalo mi ze spodnie mialam zamowic w rozm 42, a w rzeczywistosci 38 sa za luzne. Wiec opcja dobierz rozmiar nie dziala. I zawsze ale to zawsze frustruje mnie wasza polityka przecen. Kupuje sukienkę, sweter czy spodnie, tydzien pózniej sa ze min. 30% tansze… za kazdym razem tak mi sie przytrafia, dlatego juz nie kupuje nowosci, czy produktow w regularnych cenach. Na koniec napisze, ze lubie wasze ubrania i to ze sa projektowane dla kobiet a nie dla mlodych dziewczyn. Sukienki czy jeansy sa dobrze zaprojektowane z miejscem na biodra, co w innych sieciach sie nie zdaza. Np w zarze czy mango nie moge wlozyc spodni przez lydke a sukienki jakiosciowo sa na jeden sezon. Pozdrawiam i mam nadzieje ze moj feedback bedzie pomocny w celu ulepszenia marki :-)
le 01.08.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 12.07.2021

Opinia klienta

 

3 / 5

Strona Promod jest ok tj. przeglądanie, zamawianie ale mam zawsze problem ze zwrotem przez formularz zwroru i dlatego mam obawy czy zamawiać rzeczy bez przymierzania i możliwości swobodnego zwrotu.
le 01.08.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 09.07.2021

Opinia klienta

 

3 / 5

Strasznie długi czas oczekiwania na przesyłkę- ok 1.5 tygodnia. Brak darmowej wysyłki nawet powyżej 250zł.
le 29.07.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 07.07.2021

Opinia klienta

 

3 / 5

Jeśli chodzi o newslettery to jest napisane, że powyżej 250 zł przesyłka darmowa -a tak niestety nie ma. Kiedy się zapytałam biura obsługi Klienta czemu tak jest - nie dostałam odpowiedzi, a rozmiar sukienki w koszyku w tym czasie się wysprzedał.
le 21.07.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 28.06.2021

Opinia klienta

 

3 / 5

Długi okres oczekiwania na odp. dot. terminu dostawy
le 16.07.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 23.06.2021

Opinie wyświetlane w porządku chronologicznym

Informacje Promod.pl

Opis :

Promod

Adres:
PROMOD SAS
Chemin du Verseau
59700, Marcq-En-Baroeul
Poleć:
Strona internetowa:
Autoryzowany przedstawiciel:
PROMOD SAS
Status :
zaktualizowany
Ilość opinii:
701

O nas Prawdziwe-Opinie

Prawdziwe-Opinie są zarządzane przez niezależną firmę zbierającą opinie klientów sklepów internetowych - po dokonianiu przez nich zamówień. Celem firmy jest pomoc e-sprzedawcom w wyróżnenieniu się i byciu bardziej wiarygodnym. Dowiedz się więcej