Obliczone na podstawie 1553 opinia otrzymanych w ciągu 12 ostatnich miesięcy *

* 5075 opinie od 18.07.2018

Opinie klientów

Opinia klienta

 

3 / 5

Strona jest czytelna ,zachęcająca 😁; Ale minus i to duży za kontakt A właściwie brak kontaktu z biurem obsługi Napiszesz coś i zostajesz bez odp.....
le 24.09.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 14.09.2020

Opinia klienta

 

3 / 5

Jest ok.
le 20.09.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 28.08.2020

Opinia klienta

 

3 / 5

Filtrowanie i sortowanie produktów jest kłopotliwe. Po wyborze opcji widoku produktu, powrót do tego samego miejsca przeglądania jest kłopotliwe, należy wyszukiwać od początku. Brak prostego sortowania towaru (filtorwania, wyszukiwania)
le 06.09.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 24.08.2020

Opinia klienta

 

3 / 5

Brak możliwości odbioru i zwrotu w sklepie (likwidacja w Bydgoszczy). Spore problemy z odbiorem przesyłki od kuriera (dostarczona do "tzw sąsiada" ponad 200 nr. adresów dalej! mimo mojej obecności w domu w wyznaczonych godzinach dnia odbioru). Proponuję umieszczenie na stronach Promod opcji: w punkcie (5min drogi) lub w paczkomacie.
le 25.08.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 11.08.2020

Opinia klienta

 

3 / 5

Cena i piękny model
le 25.08.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 13.08.2020

Opinia klienta

 

3 / 5

irytujące jest to że chcąc obejrzeć ubranie na stronie po wyjściu z niego do strony głównej wyrzuca od razu na początek strony a nie tam gdzie skończyliśmy oglądać
le 11.08.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 06.07.2020

Opinia klienta

 

3 / 5

Sukienka była lekko poplamiona, sprawiała wrażenie jakby była noszona.
le 11.08.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 31.07.2020

Opinia klienta

 

3 / 5

Powinniście zamieszczać razem z przesyłką formularz zwrotu. Dla mnie jest to duże utrudnienie bo nie posiadam drukarki. W mojej okolicy nie ma sklepu stacjonarnego więc zwrot jest tylko droga pocztową. W zasadzie nie wiem dlaczego zamknęli sklep w Galerii Twierdza w Zamościu. Często kupowałam tam rzeczy, bo są dobre gatunkowo no i można przymierzyć. W sklepie online raczej nie zamówię chyba że dołączycie formularz zwrotu bo zauważyłam że rozmiarówka jest zawyżona.
le 29.07.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 07.07.2020

Opinia klienta

 

3 / 5

Pasek prawie 100 zł. Za drogo.
le 29.07.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 16.07.2020

Opinia klienta

 

3 / 5

Stron nie wraca do poprzedniego miejsca.
le 29.07.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 03.07.2020

Opinie wyświetlane w porządku chronologicznym
  • Strona / 5

Informacje Promod.pl

Opis :

Promod

Adres:
promod.pl
Chemin du Verseau
, Marcq-En-Baroeul
Poleć:
Strona internetowa:
Autoryzowany przedstawiciel:
promod.pl
Status:
zaktualizowany
Ilość opinii:
1553

O nas Prawdziwe-Opinie

Prawdziwe-Opinie są zarządzane przez niezależną firmę zbierającą opinie klientów sklepów internetowych - po dokonianiu przez nich zamówień. Celem firmy jest pomoc e-sprzedawcom w wyróżnenieniu się i byciu bardziej wiarygodnym. Dowiedz się więcej