Obliczone na podstawie 266 opinia otrzymanych w ciągu 12 ostatnich miesięcy *

* 6255 opinie od 18.07.2018

Opinie klientów

Opinia klienta

 

3 / 5

brak informacji jaki rozmiar ma na sobie modelka, która prezentuje produkt, co znaczenie utrudnia wybór rozmiaru. Przez to czuję się zniechęcona do częstszych zakupów, ponieważ nie mam czasu na odsyłanie i ponowne zamawianie, a PROMOD nie ma salonów w Polsce
le 28.11.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 16.11.2022

Opinia klienta

 

3 / 5

Strona mało przejrzysta, utrudnione wyszukiwanie, przy większości produktów brak składu materiałowego- duży minus
le 13.10.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 03.10.2022

Opinia klienta

 

3 / 5

Ostatnie zakupy w Promod bardzo nieudane, jakość produktów bardzo słaba. Pierwsze zamówienie przysłane błędnie- nie moje produkty. Prosiłam o przysłanie mojego zamówienia, ponieważ skorzystałam z akcji promocyjnej. Nie zostało przysłane, otrzymałam informację, że produkty się wyprzedały, przy czy były dostępne na stronie internetowej sklepu!!!! Na mojego maila nikt nie zareagował. Zaproponowano mały rabat, kod nie zadziałał. Byłam zmuszona jeszcze raz złożyć zamówienie kupując bez żadnego rabatu. Spodnie - 2 pary, bardzo złej jakości. Odesłałam.
le 07.10.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 26.09.2022

Opinia klienta

 

3 / 5

Na stronie brakuje opisów i wymiarów w przypadku wielu produktów.
le 25.09.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 14.09.2022

Opinia klienta

 

3 / 5

Dalam tylko 3 gwiazdki ze względu na sposób dostawy. Nie ma możliwości wyboru dostawy do paczkomatu. Tylko kurier, a potem przekierowanie do paczkomatu, który w moim przypadku jest na drugim końcu miasta. Paczkę przekierowałam4 dni temu i cały czas czekam na możliwość jej odbioru. Mam nadzieję że się doczekam. Bo juz kiedys mialam sytuację, że po przekierowaniu nie dostarczyli do paczkomatu tylko odesłali do sklepu. Nie rozumiem dlaczego przy zamawianiu nie ma możliwości wyboru paczkomatu w dogodnej dla klienta lokalizacji. Jesl nic się nie zmieni w tej kwestii będę zmuszona zrezygnować z zakupów w sklepie promod.
le 23.09.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 02.09.2022

Opinia klienta

 

3 / 5

Brak sklepów stacjonarnych w Polsce.
le 09.09.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 22.06.2022

Opinia klienta

 

3 / 5

Szkoda, że już nie macie sklepów stacjonarnych w Polsce!
le 09.09.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 16.08.2022

Opinia klienta

 

3 / 5

Z uwagi na wycofanie się PROMOD z rynku polskiego, a w szczególności likwidację salonów tej marki, kilka rzeczy występujących na stronie jest nieaktualnych i mylących, m.in. informacja o: 1/ możliwości odbioru zamówienia w sklepie. Jakim? jeżeli nie funkcjonują już w Polsce żadne salony. 2/ Dostawa gratis do sklepu. Jakiego? W większości kolekcji brakuje podstawowych informacji o produkcie: o składzie, konserwacji, wymiarach co w decydującym stopniu uniemożliwia dokonanie właściwego wyboru rozmiaru. Stąd w wielu wypadkach dochodzi do zwrotu zamówionych ciuchów. Są materiały rozciągliwe i w noszeniu okazują się za duże, są materiały nieelastyczne, które nawet przy odpowiednim rozmiarze okazują się za małe. Konieczny jest wtedy zwrot. To wszystko zniechęca do dokonywania kolejnych zakupów przez internet ponieważ po pierwsze trwa w czasie, po drugie odbiera szybką przyjemność z faktu posiadania ciuchów pachnących nowością. Zakładka "Ulubione" jest niedopracowana. Każde kliknięcie danej pozycji i chęć powrotu do listy ulubionych powoduje konieczność zaczynania przeglądu od nowa. System nie wraca do ostatniej przegląnej pozycji. To jest męczące, chociaż już jest. Wcześniej w ogóle nie było. To fakt. Ale najbardziej drażni brak możliwości odbioru przesyłek poprzez system paczkomatów. InPOST, którego proponujecie działa wybiórczo. Przy ostatnich przesyłkach firma kurierska nie dała mi możliwości przekierowania przesyłek do paczkomatu, dając mi tylko możliwość przekierowania "na sąsiada". Czekanie w domu przez pół dnia na kuriera jest nie do zaakceptowania. Przekazywanie przesyłki do sąsiada w ogóle nie wchodzi w grę. Zastanawiam się nad rezygnacją z tych zamówień, ponieważ są one coraz bardziej ryzykowne i odbierają całą przyjemność z faktu noszenia nowych ciuchów, co do tej pory było bardzo ważne. Przynajmniej dla mnie. Pozdrawiawiam
le 12.08.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 29.07.2022

Opinia klienta

 

3 / 5

Witam, Najbardziej brakuje określenia faktycznych rozmiarów , np długości blużki, kurtki sukienki i rozmiaru szerokości rzeczy na leżąco, no szerokość pleców od jednego do drugiego rękawa, czy obwodu w pasie i biuście, długości nogawek spodni itp, często określenie rozmiaru w postaci 38 lub 40 to zbyt mało bo jedna rzecz w danym rozmiarze leży super a inna jest zbyt mała lub za duża. Te wymiary w centymetrach pomogły by lepiej dobrać odpowiedni dla mnie rozmiar. Byłoby mniej zwrotów. Koniecznie też powinno być podane z jakiego materiału uszyta jest dana rzecz, obecnie skład materiału podany jest tylko przy znikomej części produktów, więc zakładam, że jesli nie jest to podane to jest yczyte ze sztucznego materiału. Często też zdjęcia nie oddają faktycznego koloru, i potem rozczasowanie po otwarciu paczki .
le 23.07.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 12.07.2022

Opinia klienta

 

3 / 5

Zamówienia pojawiły się po 11 dniach, trzeba zamawiać wiosną aby latem chodzić.
le 28.06.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 06.06.2022

Opinie wyświetlane w porządku chronologicznym

Informacje Promod.pl

Opis :

Promod

Adres:
PROMOD SAS
Chemin du Verseau
59700, Marcq-En-Baroeul
Poleć:
Strona internetowa:
Autoryzowany przedstawiciel:
PROMOD SAS
Status :
zaktualizowany
Ilość opinii:
266

O nas Prawdziwe-Opinie

Prawdziwe-Opinie są zarządzane przez niezależną firmę zbierającą opinie klientów sklepów internetowych - po dokonianiu przez nich zamówień. Celem firmy jest pomoc e-sprzedawcom w wyróżnenieniu się i byciu bardziej wiarygodnym. Dowiedz się więcej