Obliczone na podstawie 715 opinia otrzymanych w ciągu 12 ostatnich miesięcy *

* 5848 opinie od 18.07.2018

Opinie klientów

Opinia klienta

 

1 / 5

Towar
le 23.10.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 11.09.2021

Opinia klienta

 

1 / 5

Nie dostałam swojego zamówienia, o czym już Państwa poinformował AM i nie dostałam odpowiedzi
le 10.10.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 15.09.2021

Opinia klienta

 

1 / 5

Niestety przesyłka do mnie nie dotarła. Kurier INPOST nie próbował się ze mną kontaktować i paczka od razu została wysłana do nadawcy. Wcześniej nigdy nie było problemu z dostarczeniem towaru po zmianie przewoźnika niestety tak. Na stronie Promod nie ma informacji jaki kurier dostarcza towar. Skąd klient ma wiedzieć jakim przewoźnikiem dojedzie paczka!!! Tak nie powinno być.
le 05.10.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 03.09.2021

Opinia klienta

 

1 / 5

Pierwszy raz mam taką sytuację z Promod. Dostałam info 20.08 że zamówienie zostało wysłane, do tej pory 30.08 brak jakiegokolwiek powiadomienia od kuriera a także brak samej dostawy. Nie odpisują na zapytania dotyczące wysyłki, wysłane dwa zapytania. Przykro mi ale totalnie jestem zniesmaczona postawą sklepu, który do tej pory był wzorem dla innych. Nie polecam.
le 14.09.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 20.08.2021

Opinia klienta

 

2 / 5

Strona działa słabo. Bardzo ubolewam nad zamknięciem sklepów w Polsce. Zamawianie na stronie jest bardzo nieudane. Ponieważ zwracać produkty trzeba na swój koszt i to aż do Francji! Paranoja! To był moj raczej ostatni zakup na Promod.pl
le 27.08.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 04.08.2021

Opinia klienta

 

1 / 5

Jak narazie caly.czas czekam.na przesylke
le 21.08.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 28.07.2021

Opinia klienta

 

1 / 5

Kilkadziesiąt razy próbowałam złożyć zamówienie. Zajęło mi to dwa dni. W tym czasie część rzeczy wypadło mi z koszyka. Porażka...
le 18.08.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 25.07.2021

Opinia klienta

 

1 / 5

Ubrania dobrej jakości natomiast wysyłka towaru moglaby byc szybsza, ok 7 dni czeka sie na przesyłkę. Co do zwrotów to jest to tragedia. W regulaminie jest 2 tygodnie na zwrot środków pieniężnych przez sklep a do tej pory ich nie otrzymałam. Ponadto brak kontaktu ze strony sklepu - brak odpowiedzi na wysłane zapytania poprzez kontakt na str. Bede musiała zgłosić sprawę do UOKiK Niestety nie polecę tej str nikomu.
le 01.08.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 07.07.2021

Opinia klienta

 

2 / 5

Zdecydowanie wolałam zakupy stacjonarne, z możliwością przymierzenia ubrań. Zwracać mogę buty (eobuwie.pl), bo kartę zwrotu otrzymuję w paczce i kurier przychodzi po zwracany towar.
le 29.07.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 04.07.2021

Opinia klienta

 

1 / 5

Dramat, wysłałam zwrot produktów i nie dostałam zwrotu pieniędzy. Na maile wysłane przez formularz kontaktowy odpowiedzi brak.
le 29.07.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 12.06.2021

Opinie wyświetlane w porządku chronologicznym

Informacje Promod.pl

Opis :

Promod

Adres:
PROMOD SAS
Chemin du Verseau
59700, Marcq-En-Baroeul
Poleć:
Strona internetowa:
Autoryzowany przedstawiciel:
PROMOD SAS
Status :
zaktualizowany
Ilość opinii:
715

O nas Prawdziwe-Opinie

Prawdziwe-Opinie są zarządzane przez niezależną firmę zbierającą opinie klientów sklepów internetowych - po dokonianiu przez nich zamówień. Celem firmy jest pomoc e-sprzedawcom w wyróżnenieniu się i byciu bardziej wiarygodnym. Dowiedz się więcej