Obliczone na podstawie 1553 opinia otrzymanych w ciągu 12 ostatnich miesięcy *

* 5075 opinie od 18.07.2018

Opinie klientów

Opinia klienta

 

1 / 5

Dzisiaj założyłam marynarkę po raz pierwszy, szwy na rękawach rozchodzą się, niestety odcięłam metkę i nie mogę jej zwrócić
le 20.10.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 02.10.2020

Opinia klienta

 

1 / 5

Szanowni Państwo, nie wiem co było w tych ubraniach ale wróciłam z sklepu pogryziona. Całe plecy mam pogryzione. Boję się ich ubierać ponownie stąd nie wystawię oceny dla zakupionych rzeczy.Myślę czy nie powinnam ich zwrócić ze względu na stan zdrowia
le 19.10.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 01.10.2020

Opinia klienta

 

1 / 5

Panie sprzedające nie zainteresowane pracą, byłam sama w salonie ekspedientki były zajęte sobą.
le 11.10.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 26.09.2020

Opinia klienta

 

1 / 5

Sweterek już po wyciągnięciu z torby był zaciągnięty, po poerwszym dniu użytkowania widać zmechacenia
le 20.09.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 03.09.2020

Opinia klienta

 

1 / 5

Zakupiłam dwie spódnice, skorzystałam przy tym zakupie z dwóch bonów rabatowych. Na drugi dzień oddałam jedną ze spódnic, niestety część bonów przy zwrocie przepadła, firma ma zasadę że bon urodzinowy o ironio przy zwrocie przepada. Wyjaśnienie tej sytuacji przez sprzedawcę też jest absurdalnie, pani tłumaczyła ze, jest tak bo tam jest. Była nerwowa atmosfera, za mną czekała kolejka zirytowanych klientek. Ogólnie atmosfera nie przypominająca standardów promie. Nie polecam
le 06.09.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 20.08.2020

Opinia klienta

 

2 / 5

Przesyłka do mnie nie dotarła, 2 razy próbowałam się skontaktować w sprawie paczki przez formularz na stronie, bez efektu. Dopiero przez instagram udało mi się uzyskać informację. Okazało się, że Pan kurier niezastał nikogo w domu, nie zostawil żadnej wiadomości, że był i paczka jest do oberania w ciagu 7 dni w punkcie. Podobno nie miał nr telefonu , a w skrzynce nie zostawił żadnej informacji. Paczka została odesłana i nie ma możliwości już ponownego wysłania. Niestety rzeczy które zamówiłam są już niedostęne na stronie.
le 25.08.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 10.07.2020

Opinia klienta

 

1 / 5

Po raz drugi zamawiam ze strony internetowej i dzieje się to samo. 10 dni od nadania paczki a przesyłki brak. W dzisiejszych czasach to nie dopuszczalne. Państwa konkurencja np. reserved wysyła paczki od razu i właściwie kolejnego dnia, maks. po dwóch dniach są u kupującego. 10 dni czekania to dla mnie zbyt długo, klient nie jest o tym uprzedzany.
le 11.08.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 17.07.2020

Opinia klienta

 

1 / 5

Niestety nie jestem zadowolona z obsługi mojego zamowienia. O dostarczeniu przesyłki nie zostałam mimo zapewnień powiadomiona i czekałam dodatkowo kilka dni by ostatecznie zadzwonić do sklepu i dowiedzieć się czy ja dostarczono.
le 08.08.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 11.07.2020

Opinia klienta

 

1 / 5

Wysłano mi bluzkę z dziurą na przodzie (chyba, że w tej firmie kupowanie w promocji oznacza, że może przyjść uszkodzony towar), ktoś kto pakował bluzkę do woreczka wiedział o tym, bo były ślady rozpakowywania i zapakowywania z powrotem - teraz mam "starą szmatę" z Promod, zamiast nowej bluzki. W moim mieście nie ma tego sklepu, więc odesłanie bluzki na swój koszt i zamówienie kolejnej razem z kosztami wysyłki czyni bluzkę droższą niż była przed promocją. Może ktoś kto to zapakował liczył właśnie na taką sytuację i pozbył się problemu - Dorota
le 05.08.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 11.07.2020

Opinia klienta

 

1 / 5

Zamówienie wysłane 10.07,do dnia dzisiejszego go nie otrzymałam. Chciałam sprawdzić na stronie historię zamówienia, tam adnotacja że towar został wysłany i link do śledzenia przesyłki. Klikając w link nic nie można sprawdzić ponieważ strona zmienia się dla Nas. Więc gdzie mam szukać mojego zamówienia za które zapłaciłam z góry?
le 02.08.2020 przez .

w wyniku doświadczenia 08.07.2020

Opinie wyświetlane w porządku chronologicznym
  • Strona / 5

Informacje Promod.pl

Opis :

Promod

Adres:
promod.pl
Chemin du Verseau
, Marcq-En-Baroeul
Poleć:
Strona internetowa:
Autoryzowany przedstawiciel:
promod.pl
Status:
zaktualizowany
Ilość opinii:
1553

O nas Prawdziwe-Opinie

Prawdziwe-Opinie są zarządzane przez niezależną firmę zbierającą opinie klientów sklepów internetowych - po dokonianiu przez nich zamówień. Celem firmy jest pomoc e-sprzedawcom w wyróżnenieniu się i byciu bardziej wiarygodnym. Dowiedz się więcej