Obliczone na podstawie 266 opinia otrzymanych w ciągu 12 ostatnich miesięcy *

* 6255 opinie od 18.07.2018

Opinie klientów

Opinia klienta

 

1 / 5

Zamówiłam dwie pary spodni jedne dotarły z uszkodzeniem fabrycznym, wysłałam dwie wiadomości e-mail celem dopytania czy mam odesłać produkt czy zareklamować ze względu na uszkodzenie, brak odzewu (oprócz automatycznej odpowiedzi - w krótce się odezwiemy). Wadliwe spodnie odesłałam jako zwrot, 22.12.2022 zostały dostarczone odbiorcy, do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu środków. Przed chwilą napisałam kolejną wiadomość tym razem przez stronę internetową promod i czekam na ustosunkowanie się do mojej sprawy.
le 24.01.2023 przez .

w wyniku doświadczenia 25.11.2022

Opinia klienta

 

1 / 5

Brak kontaktu z biurem obslugi klienta, odpowiedź na pilną prośbę związaną z przesyłką ekspresową po paru dniach. Brak numeru telefonu. Przesyłka ekspersowa dostarczona w 3, a nie w 2 dni robocze co poskutkowało tym, że nie mogłam wziąć zamówionej rzeczy na wakacje. Nie polecam
le 17.12.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 23.11.2022

Opinia klienta

 

1 / 5

Francuski formularz zle zczytuje polskie adresy (numer domu przed ulica, a do tego w systemie przewozika polskie znaki czytane jako spacja) a przy tym nie ma mozliwosci zmiany adresu tuz po zlozeniu zamowienia (kiedy widac, jak formularz przeczytal adres) przez co mam teraz problemy z inpostem i z otrzymaniem mojego zamowienia. Probowalam kontaktowac sie z Wami w tej sprawie, ale dostaje tylko automatycznego maila z odpowiedzia „skontaktujemy sie z panstwem”. Inpost nie chce dostarczyc mojej paczki na moj adres i odsyla do nadawcy, a nadawca milczy. Uwielbiam Wasze spodnie, ale co mi z zamowienia, ktorego przewoznik nie chce mi wydac?
le 28.11.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 02.11.2022

Opinia klienta

 

1 / 5

Zwróciłam plaszcz i nie dostałam jeszcze pieniedzy. Proszę o przelew
le 13.11.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 04.10.2022

Opinia klienta

 

1 / 5

Zamówiłam i opłaciłam dostawę 3 par spodni. Otrzymałam dwie, wysłałam reklamację, otrzymałam automatyczną odpowiedź obiecującą reakcję w ciągu dwóch dni roboczych-nic; wysłałam następną reklamację - PROMOD wysyła ANKIETĘ SATYSFAKCJI !!!! nadal żadnej sensownej reakcji... Czy to żart? Proszę o kontakt
le 12.11.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 17.10.2022

Opinia klienta

 

1 / 5

Nadal czekam na zamówienie!!! Jest 23/10 zamówienie złożone 14/10. Brak obsługi klienta… Brak możliwości kontaktu telefonicznego… Brak sklepów stacjonarnych…Nie polecam!
le 07.11.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 14.10.2022

Opinia klienta

 

1 / 5

Strona nie działała przez długi czas, po jej przywróceniu z mojego profilu zniknęły zamówienia. Mam przez to problem ze zwróceniem produktów. Obsługa klienta na Messengera reagujez ale bardzo wolno.
le 29.10.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 02.10.2022

Opinia klienta

 

2 / 5

Brak informacji p produkcie np sklad lub rozmiary Widoczne niestaranne tlumaczenie na polski Dlugi czas oczekiwania na dostawe
le 23.09.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 28.08.2022

Opinia klienta

 

1 / 5

Promod Polska sklep on line - nie oddaje pieniędzy za zwrócony towar, nie legalne działanie, minął ponad miesiąc i brak kontaktu z Waszej strony
le 21.09.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 20.07.2022

Opinia klienta

 

1 / 5

Długi czas oczekiwania na wysyłkę towaru co zniechęca klienta do dokonania kolejnych zakupów.
le 16.09.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 23.08.2022

Opinie wyświetlane w porządku chronologicznym

Informacje Promod.pl

Opis :

Promod

Adres:
PROMOD SAS
Chemin du Verseau
59700, Marcq-En-Baroeul
Poleć:
Strona internetowa:
Autoryzowany przedstawiciel:
PROMOD SAS
Status :
zaktualizowany
Ilość opinii:
266

O nas Prawdziwe-Opinie

Prawdziwe-Opinie są zarządzane przez niezależną firmę zbierającą opinie klientów sklepów internetowych - po dokonianiu przez nich zamówień. Celem firmy jest pomoc e-sprzedawcom w wyróżnenieniu się i byciu bardziej wiarygodnym. Dowiedz się więcej