Obliczone na podstawie 41 opinia otrzymanych w ciągu 12 ostatnich miesięcy *

* 543 opinie od 25.08.2020

Opinie klientów

Opinia klienta

 

1 / 5

Zamawiałam zatyczki koncertowe dla swoich dzieci i dla siebie, ponieważ szliśmy na Openera. Zamówienie złożyłam we wtorek (koncert był w piątek), zamówiłam dodatkowo płatną usługę dostarczenia przesyłki w 48h i zadzwoniłam jeszcze do biura obsługi klienta upewnić się, czy przesyłka na pewno dotrze do czwartku. Pani powiedziała, że zatyczki są w magazynie "na stanie" i że na pewno w czwartek przesyłka będzie u mnie. Oczywiście w czwartek przesyłki nie było. Kiedy zadzwoniłam zapytać, co się z nią dzieje, Pani powiedziała mi, że magazyn jest we Francji i wysłała mi możliwość śledzenia przesyłki. Okazało się, że w czwartek zamówienie nawet nie zostało wysłane! Przesyłka została wysłana dopiero w piątek, a do mnie dotarła w poniedziałek w kolejnym tygodniu (przypominam, że zapłaciłam dodatkową kwotę za gwarantowane dostarczenie przesyłki w 48h). Ponieważ koncerty skończyły się w sobotę, zatyczki nie były mi już potrzebne, Odmówiłam przyjęcia przesyłki. Nie polecam zamawiania w firmie audilo.
le 22.07.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 28.06.2022

Opinia klienta

 

1 / 5

mialo byc expresowo a było po tygodniu
le 15.07.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 22.06.2022

Opinia klienta

 

1 / 5

Opaska zamówiona 06.06. wysłana 09.06. do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zamówienia. Ostatnia informacja z 12.06. że przesyłka dotarła do kraju odbiorcy i cisza. Na stronie informacja, że wysyłka zajmie do 72h... Na infolinii Pani miała sprawdzić i udzielić zwrotnej informacji co z paczką, jednak żadnej informacji nie uzyskałam. Dramat.
le 31.05.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 06.05.2022

Opinia klienta

 

1 / 5

Dzień dobry, nie jestem zadowolona z kontaktu z klientem. Czekam na swoje zamówienie, które zostało wysłane tydzień temu. W piątek, tj. 15.04 dzwoniłam do Państwa i zostałam poinformowana, ze w ten dzień moja przesyłka zostanie doręczona. Pan z firmy kurierskiej nie miał tego zamówienia, wiec zostałam celowo wprowadzona w błąd. W dniu dzisiejszym również nie dostałam wiadomości, ze przesyłka dotrze. Mam żal do Pani na infolinii, która wprowadziła mnie w błąd wiedząc, ze przesyłka to ma być prezent. A ja zadałam sobie dużo trudu, zeby odszukać kuriera, po czym dowiedzieć się, ze przesyłki nie ma.
le 04.05.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 10.04.2022

Opinia klienta

 

1 / 5

Tragedia, zamówienie złożone i opłacone 13 dni temu, po trzech dniach na stronie informacja o wysyłce. Do dziś nie otrzymałem zamówionego towaru. W opcji śledzenia brak informacji gdzie aktualnie znajduje się przesyłany towar. Tragedia. Nigdy więcej i innym odradzam
le 15.04.2022

w wyniku doświadczenia 18.03.2022
*Dane pseudonimizowane

Opinia klienta

 

1 / 5

Zamówienie złożone ponad tydzień temu, w dalszym ciągu nie dotarło.
le 08.03.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 11.02.2022

Opinia klienta

 

1 / 5

Na stronie nie podano podstawowej informacji o braku instrukcji w j. Polskim. Telefon zakupiony za 720 zł nie posiada ani języka polskiego w menu ani instrukcji obsługi w języku polskim. Telefon jest przeznaczony dla osób starszych lub nawet niepełnosprawnych wiec jak te osoby maja z niego korzystać ? Bubel, produkt nie powinien być sprzedawany w Polsce jeżeli nie spełnia tych podstawowych kryteriów .
le 02.03.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 07.02.2022

Opinia klienta

 

2 / 5

Firma porażka. Zamówienie potwierdzone po 4 dniach i interwencji. Serwer pocztowy audilo odrzuca wiadomości e-mail (kontakt możliwy tylko przez stronę www). Przesyłka miała dotrzeć w ciągu 72h, dotarła po tygodniu. Nigdy więcej zakupów w tej firmie...
le 25.02.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 31.01.2022

Opinia klienta

 

1 / 5

Słuchawki miały być z regulacją głośności na poszczególne uszy(L,P) a nie są.
le 26.01.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 31.12.2021

Opinie wyświetlane w porządku chronologicznym

Informacje Audilo.pl

Opis :

Specjalista w zakresie słuchu i ochrony słuchu

Adres:
AURISEO
1134 Chemin du Bartassec
46000, CAHORS
Poleć:
Strona internetowa:
Kategoria:
Autoryzowany przedstawiciel:
AURISEO
Status :
zaktualizowany
Ilość opinii:
41

O nas Prawdziwe-Opinie

Prawdziwe-Opinie są zarządzane przez niezależną firmę zbierającą opinie klientów sklepów internetowych - po dokonianiu przez nich zamówień. Celem firmy jest pomoc e-sprzedawcom w wyróżnenieniu się i byciu bardziej wiarygodnym. Dowiedz się więcej