Obliczone na podstawie 42 opinia otrzymanych w ciągu 12 ostatnich miesięcy *

* 42 opinie od 29.06.2021

Opinie klientów

Opinia klienta

 

5 / 5

Kupiłem 3 auta. Jak na tą chwilę wszystko zgodne z opisem. Nie okłamują.
le 10.01.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 22.12.2021

Opinia klienta

 

5 / 5

Wszystko OK. POLECAM
le 23.12.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 22.12.2021

Opinia klienta

 

5 / 5

jest ok
le 16.12.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 03.12.2021

Opinia klienta

 

4 / 5

długi czas otrzymania potwierdzenia odbioru od zapłacenia
le 01.12.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 23.11.2021

Opinia klienta

 

5 / 5

Pani Alicja bardzo profesjonalnie obsługuje i pomaga w każdej sytuacji.
le 04.11.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 20.10.2021

Opinia klienta

 

5 / 5

Wszystko zgodne z opisem i stanem faktycznym. Miła obsługa
le 20.10.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 11.10.2021

Opinia klienta

 

5 / 5

Bardzo podoba się że szybko dostarczą dokumenty, zawszę od razu odpowiadają na pytania mailowo. Wszystko podoba się :)
le 20.10.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 06.10.2021

Komentarz ADESA Europe
Dziękujemy za recenzję!

ADESA Europe

Opinia klienta

 

5 / 5

jasna, czytelna strona z ofertami. Jednej rzeczy tylko brakuje - informacji z aukcjami, ktore beda sie zaczynac (byly kiedys ale na starej stronie @ COTW)
le 20.10.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 05.10.2021

Komentarz ADESA Europe
Dziękujemy za recenzję!

ADESA Europe

Opinia klienta

 

5 / 5

Strona bardzo przyjazna dla użytkownika, proces zakupu bardzo przejrzysty, bardzo miła i zaangażowana obsługa klienta, szczegółowe opisy i raporty o stanie samochodów. Jedyny minus to nagminne od lat opóźnienia w transporcie samochodów. Ten problem nie został rozwiązany od paru lat. Oczekiwanie przez ponad miesiąc na dostawę samochodu z Belgii do Polski (1200 km) jest absolutnie nie do zaakceptowania.
le 06.10.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 05.10.2021

Opinia klienta

 

5 / 5

Wszystko Super:)
le 21.09.2021 przez .

w wyniku doświadczenia 20.09.2021

Opinie wyświetlane w porządku chronologicznym

Informacje Adesa.eu

Opis :

Szukasz sprawdzonych samochodów używanych? Zarejestruj się w ADESA i zacznij uczestniczyć w naszych aukcjach motoryzacyjnych. W naszej ofercie znajdziesz zagraniczne auta używane, poleasingowa a także uszkodzone.

Adres:
ADESA Europe
Grijpenlaan 19A
3300, Tienen
Poleć:
Strona internetowa:
Kontakt:
Tel: 32 16 38 00 68
info@adesa.eu
Autoryzowany przedstawiciel:
ADESA Europe
Status :
zaktualizowany
Ilość opinii:
42

O nas Prawdziwe-Opinie

Prawdziwe-Opinie są zarządzane przez niezależną firmę zbierającą opinie klientów sklepów internetowych - po dokonianiu przez nich zamówień. Celem firmy jest pomoc e-sprzedawcom w wyróżnenieniu się i byciu bardziej wiarygodnym. Dowiedz się więcej