Obliczone na podstawie 41 opinia otrzymanych w ciągu 12 ostatnich miesięcy *

* 55 opinie od 29.06.2021

Opinie klientów

Opinia klienta

 

5 / 5

Łatwa, intuicyjna obsługa strony.
le 30.07.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 06.07.2022

Opinia klienta

 

2 / 5

Auto niezgodne z opisem, reklamacja nie przyjęta.
le 30.07.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 06.07.2022

Komentarz ADESA Europe
Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za twoją opinię. Ciężko pracujemy, aby każdy klient był przyjemny i bardzo nam przykro, że tym razem nie udało nam się spełnić Państwa oczekiwań.

Chcielibyśmy to jak najszybciej wyjaśnić i znaleźć rozwiązanie, które będzie dla Ciebie odpowiednie. Daj nam znać, kiedy będziemy mogli do Ciebie oddzwonić, abyśmy mogli szczegółowo omówić tę kwestię.

Chętnie pomożemy.

Twój zespół ADESA

Opinia klienta

 

2 / 5

Płatności chca od razu, ale z reklamacjami jest duzy problem. Umywanie rąk. Ewentualne kary od niezakupionego pojazdu, mimo nieścisłości w opisie, bez rozwiązania
le 30.07.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 06.07.2022

Komentarz ADESA Europe
Szanowny Rafale H.,

Zawsze chcemy zapewnić wspaniałe wrażenia i głęboko żałujemy, że nie spełniliśmy Twoich oczekiwań. Staramy się być uczciwi i bezstronni we wszystkich transakcjach. Staramy się, aby nasza polityka reklamacyjna była wyjątkowo przejrzysta. Proszę przyjąć nasze szczere przeprosiny.

Opinia klienta

 

4 / 5

Polecam, jedna z lepszych platform do licytowania 4/5 dlatego ze ideał nie istnieje :D
le 16.07.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 06.07.2022

Opinia klienta

 

2 / 5

Komunikacja ciężka brak zaangażowania w problem klijenta.
le 24.06.2022

w wyniku doświadczenia 07.06.2022
*Dane pseudonimizowane

Komentarz ADESA Europe
Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za twoją opinię. Ciężko pracujemy, aby każdy klient był przyjemny i bardzo nam przykro, że tym razem nie udało nam się spełnić Państwa oczekiwań.

Chcielibyśmy to jak najszybciej wyjaśnić i znaleźć rozwiązanie, które będzie dla Ciebie odpowiednie. Daj nam znać, kiedy będziemy mogli do Ciebie oddzwonić, abyśmy mogli szczegółowo omówić tę kwestię.

Chętnie pomożemy.

Twój zespół ADESA

Opinia klienta

 

5 / 5

Strona fajna przejrzysta i aktywna , jest bardzo dobrze
le 10.06.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 07.06.2022

Opinia klienta

 

5 / 5

wszystko zgodne z opisem, kontakt z polskim opiekunem WZOROWY !!!!!
le 18.05.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 17.05.2020

Opinia klienta

 

1 / 5

reklamacja na uszkodzenie przez gryzonie wyciszenia maski oddalona bez uzasadnienia. Wszystko sprowadza się do tego, że jak kupił i zapłacił to niech odzie w diabły
le 29.04.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 22.03.2022

Komentarz ADESA Europe
Szanowny Kliencie,

Uprzejmie prosimy o kontakt z działem obsługi klienta, w celu wyjaśnienia tej sprawy.
Zachęcamy również do zapoznania się z zasadami rozpatrywania reklamacji, dostępne są one w „Moim koncie” w sekcji „Reklamacje”.

Z poważaniem,
Dział Obsługi Klienta

Opinia klienta

 

5 / 5

wszystko ok
le 27.03.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 22.03.2022

Opinia klienta

 

5 / 5

Rzetelnie opisane samochody, bardzo duży wybór. Polecam!!!
le 26.03.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 22.03.2022

Opinie wyświetlane w porządku chronologicznym

Informacje Adesa.eu

Opis :

Szukasz sprawdzonych samochodów używanych? Zarejestruj się w ADESA i zacznij uczestniczyć w naszych aukcjach motoryzacyjnych. W naszej ofercie znajdziesz zagraniczne auta używane, poleasingowa a także uszkodzone.

Adres:
ADESA Europe
Grijpenlaan 19A
3300, Tienen
Poleć:
Strona internetowa:
Kontakt:
Tel: 32 16 38 00 68
info@adesa.eu
Autoryzowany przedstawiciel:
ADESA Europe
Status :
zaktualizowany
Ilość opinii:
41

O nas Prawdziwe-Opinie

Prawdziwe-Opinie są zarządzane przez niezależną firmę zbierającą opinie klientów sklepów internetowych - po dokonianiu przez nich zamówień. Celem firmy jest pomoc e-sprzedawcom w wyróżnenieniu się i byciu bardziej wiarygodnym. Dowiedz się więcej