Obliczone na podstawie 19 opinia otrzymanych w ciągu 12 ostatnich miesięcy *

* 61 opinie od 29.06.2021

Opinie klientów

Opinia klienta

 

5 / 5

jest ok
le 07.01.2023 przez .

w wyniku doświadczenia 01.05.2023

Opinia klienta

 

5 / 5

Jestem zadowolony
le 07.01.2023 przez .

w wyniku doświadczenia 01.05.2023

Opinia klienta

 

4 / 5

Ocenę obniża czas oczekiwania na dostawę
le 04.12.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 02.12.2022

Opinia klienta

 

5 / 5

wszystko ok.byle tak dalej. Pozdrawiam.
le 09.10.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 06.10.2022

Opinia klienta

 

2 / 5

Witam skoro prosicie Państwo o wyrażenie swojej opinii to , korzystając z okazji w sprawie zakupionego Peugeot Boxer nr. of. 6138957 wyrażę się negatywnie. W pojeździ brakowało drogich elementów jakimi są wtryskiwacze. Dział reklamacji od razu odrzucił moje zgłoszenie , zasłaniając się stwierdzenie ,że pojazd był uszkodzony. Pojazd uszkodzony w tym wypadku silnik i brak reklamacji w sprawie nie działającego silnika rozumiem. Uszkodzenie to uszkodzenie ale brak części w wyniku kradzieży czy innej przyczyny to nie to samo co uszkodzenie. Posiadając nawet uszkodzone wtryskiwacze mogłem je oddać do regeneracji co kosztuje 3 razy mniej niż zakup brakujących. Załóżmy ,że brakowało by silnika to również reklamacja była by odrzucona , ponieważ było zaznaczone ,że jest uszkodzony , przecież to nie to samo. Uważam, że będąc wieloletnim Państwa kontrahentem zostałem potraktowany co najmniej nie profesjonalnie. Nie wyobrażam sobie ,żebym sam mógł tak potraktować np. swojego klienta . Z poważaniem Maciej Malejka
le 17.09.2022

w wyniku doświadczenia 01.09.2022
*Dane pseudonimizowane

Opinia klienta

 

1 / 5

Firma dostarczyła własnym transportem uszkodzony samochód (uszkodzony w transporcie) i nie uznali reklamacji. Uwaga na zakupy w tej firmie - reklamacja i pewny zakup to fikcja! Lepiej omijać szerokim łukiem i nie korzystać z ich transportu. Uszkodzili samochód i zasłaniają się regulaminem.
le 14.08.2022

w wyniku doświadczenia 06.07.2022
*Dane pseudonimizowane

Opinia klienta

 

5 / 5

Łatwa, intuicyjna obsługa strony.
le 30.07.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 06.07.2022

Opinia klienta

 

2 / 5

Auto niezgodne z opisem, reklamacja nie przyjęta.
le 30.07.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 06.07.2022

Komentarz ADESA Europe
Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za twoją opinię. Ciężko pracujemy, aby każdy klient był przyjemny i bardzo nam przykro, że tym razem nie udało nam się spełnić Państwa oczekiwań.

Chcielibyśmy to jak najszybciej wyjaśnić i znaleźć rozwiązanie, które będzie dla Ciebie odpowiednie. Daj nam znać, kiedy będziemy mogli do Ciebie oddzwonić, abyśmy mogli szczegółowo omówić tę kwestię.

Chętnie pomożemy.

Twój zespół ADESA

Opinia klienta

 

2 / 5

Płatności chca od razu, ale z reklamacjami jest duzy problem. Umywanie rąk. Ewentualne kary od niezakupionego pojazdu, mimo nieścisłości w opisie, bez rozwiązania
le 30.07.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 06.07.2022

Komentarz ADESA Europe
Szanowny Rafale H.,

Zawsze chcemy zapewnić wspaniałe wrażenia i głęboko żałujemy, że nie spełniliśmy Twoich oczekiwań. Staramy się być uczciwi i bezstronni we wszystkich transakcjach. Staramy się, aby nasza polityka reklamacyjna była wyjątkowo przejrzysta. Proszę przyjąć nasze szczere przeprosiny.

Opinia klienta

 

4 / 5

Polecam, jedna z lepszych platform do licytowania 4/5 dlatego ze ideał nie istnieje :D
le 16.07.2022 przez .

w wyniku doświadczenia 06.07.2022

Opinie wyświetlane w porządku chronologicznym

Informacje Adesa.eu

Opis :

Szukasz sprawdzonych samochodów używanych? Zarejestruj się w ADESA i zacznij uczestniczyć w naszych aukcjach motoryzacyjnych. W naszej ofercie znajdziesz zagraniczne auta używane, poleasingowa a także uszkodzone.

Adres:
ADESA Europe
Grijpenlaan 19A
3300, Tienen
Poleć:
Strona internetowa:
Kontakt:
Tel: 32 16 38 00 68
info@adesa.eu
Autoryzowany przedstawiciel:
ADESA Europe
Status :
zaktualizowany
Ilość opinii:
19

O nas Prawdziwe-Opinie

Prawdziwe-Opinie są zarządzane przez niezależną firmę zbierającą opinie klientów sklepów internetowych - po dokonianiu przez nich zamówień. Celem firmy jest pomoc e-sprzedawcom w wyróżnenieniu się i byciu bardziej wiarygodnym. Dowiedz się więcej