Obliczone na podstawie 2271 opinia otrzymanych w ciągu 12 ostatnich miesięcy *

* 2271 opinie od 18.07.2018

Opinie klientów

Opinia klienta

 

3 / 5

Jakość materiału i niewyprasowanie sukienki, miała zagniecenia
le 20.04.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 19.04.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

Strona na komputerze działa w porządku, ale niestety na telefonie ciężko się obsługuje.
le 19.04.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 14.04.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

"musiałam" dokonać zakupu, ponieważ kończył mi się bon. Zatem były to zakupy z rozsądku, a nie z zachwytu nad rzeczą. Panie sprzedawczynie bardzo zaangażowane, miłe i kompetentne.
le 18.04.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 18.04.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

rozmiarówka się zmieniła, teraz ubrania są dłuższe i na szczuplejesze osoby - węższe, kiedyś XL i dziś XL to rozmiar mniej. Mam starsze ubrania i mierzyłam, jest różnica.
le 15.04.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 14.04.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

Ekspedienta w sklepie nie poinformowała o aktualnej, korzystniejszej promocji i nie uwzględniła jej w ostatecznej kwocie do zapłaty. Finalnie zamiast zyskać 25 zł (wcześniej otrzymałam od Państwa kupon) dopłaciłam ok. 20 zł. Nie jest to duża kwota ale niesmak pozostał, gdy już po zakupie odczytałam maila z informacją o promocji. Pozdrawiam
le 14.04.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 12.04.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

stała się mniej czytelna niż była, są problemy z ładowaniem dodatkowych zdjęć produktów
le 07.04.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 25.03.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

Brak rozmiarów odpowiadających mojej sylwetce (XL)
le 02.04.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 02.04.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

uważam,że bardzo utrudniony jest kontakt z Promod,uzupełnianie za każdym razem wszystkich danych to jakieś nieporozumienie, podane kody promocyjne nie są często akceptowane, a co jeśli to sobota lub święto? bon przepada?
le 27.03.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 18.03.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

Najgorzej działa aplikacja ale i na stronie (włączonej przez przeglądarkę) w wersji mobilnej jest mnóstwo błędów i niedogodności. Najczęściej robię zakupu własnie przez telefon. Bardzo często jest komunikat mniej więcej taki: tego produktu nie ma w asortymencie mimo, ze się wyświetla i jest dostępny. W momencie kiedy chce zamówić produkt to właśnie taki komunikat sie pojawia. I tak, ze wszystkimi produktami na stronie.
le 15.03.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 06.03.2019

Opinia klienta

 

3 / 5

niska jakos koloru
le 14.03.2019 przez .

po zamówieniu z dnia 14.03.2019

  • Strona / 7

Informacje Promod.pl

Opis :

Promod

Adres:
promod.pl
Chemin du Verseau
, Marcq-En-Baroeul
Poleć:
Strona internetowa:
Kontakt:
Agata.Lewandowska@promod.fr
Autoryzowany przedstawiciel:
promod.pl
Status:
zaktualizowany
Ilość opinii:
2271

O nas Prawdziwe-Opinie

Prawdziwe-Opinie są zarządzane przez niezależną firmę zbierającą opinie klientów sklepów internetowych - po dokonianiu przez nich zamówień. Celem firmy jest pomoc e-sprzedawcom w wyróżnenieniu się i byciu bardziej wiarygodnym. Dowiedz się więcej